NEOGRANIČENA ZABAVA U VODI

FroggyPlay će pretvoriti svako kupanje ili vrijeme provedeno u bazenu u nezaboravnu zabavu. Djeca će se oduševiti spuštanjem simpatične žabice u vodu i pratiti je kako pliva, potičući njihovu maštu i kreativnost.

POTIČE INTERAKTIVNOST I ZAJEDNIŠTVO

Ova vesela igračka žabe potiče dijeljenje i suradnju među djecom. Kupci će biti zadovoljni što njihova djeca dijele ovu zabavnu igračku s braćom, sestrama ili prijateljima tijekom igre u kadi ili bazenu.

SIGURAN I BEZBRIŽAN DIZAJN

Izrađena od visokokvalitetne plastike prikladne za kožu, FroggyPlay osigurava sigurnost djece tokom igre. Roditelji će biti mirni znajući da njihova djeca uživaju u zdravoj i bezbrižnoj zabavi.

RAZVIJA MOTORIČKE VJEŠTINE

Hvatanje, prenošenje i puštanje igračke u vodu pomažu u razvijanju dječjih motoričkih vještina. To će privući roditelje koji žele poticati razvoj svoje djece dok se igraju.

LAKO SE ODRŽAVA

Kroz rupicu na pozadini igračke jednostavno iscijedite vodu iz unutrašnjosti igračke zatim je obrišite peškirom i ostavite sa strane za sledeću avanturu magičnog kupanja uz FroggyPlay.

POTIČE EMOCIONALNU DOBROBIT

Veseli izgled FroggyPlay igračke i uživanje u igri u vodi pozitivno utječu na dječju emocionalnu dobrobit. Kupci će biti zahvalni što proizvod pomaže održati njihovu djecu sretnima i nasmijanima tijekom kupanja i vodenih aktivnosti.

DIMENZIJE