Vrijeme obrade vaše narudžbe obično traje od 1-2 dana, ali može potrajati i do 7 dana zbog velikog broja narudžbi.
Nakon toga vašu pošiljku proslijeđujemo kurirskoj službi, te biste nakon toga vašu narudžbu trebali zaprimiti u roku od 1-4 radna dana, u zavisnosti od toga gdje stanujete.
Postoje okolnosti koje su izvan naše kontrole (prirodne katastrofe, praznici, vremenski uslovi itd.) koji mogu uzrokovati odgode u vremenu dostave proizvoda na vašu adresu. Iako će velika većina paketa stići na vrijeme, postoje i okolnosti koja mogu dovesti do kašnjenja i upravo iz tog razloga ne možemo garantovati točna vrijeme isporuke.
Važno je napomenuti da obratite pažnju da li je na samoj stranici naznačeno da li je poštarina besplatna ili nije. Ukoliko nije besplatna dužni ste da kurirskoj službi uplatite i iznos za samu dostavu.

Ako ste pogrešno unijeli svoje podatke u formu za naručivanje ili želite otkazati vašu narudžbu, jednostavno nam na e-mail adresu support@e-radnja.com navedite tačne informacije o narudžbi ili o eventualnom otkazivanju. Ako je neki od podataka pogrešno unešen i želite da ga ispravimo ili želite otkazati narudžbu, to možemo učiniti u roku od 8 sati od trenutka primanja narudžbe.

Iako sa posebnom pažnjom pakujemo i šaljemo naše proizvode, moguće je da se paket pri transportu ošteti. Ukoliko se to dogodi pošaljite nam broj narudžbe i fotografiju oštećenog proizvoda i poslaćemo vam zamjenski proizvod, bez ikakvih troškova.