Naša politika povrata traje 15 dana. Ako je od kupovine prošlo 15 dana, nažalost, ne možemo vam ponuditi povrat novca ili zamjenu. Da biste ispunili uslove za povrat, proizvod koji ste kupili mora biti neiskorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Takođe mora biti u originalnom pakiranju.

Za nekoliko vrsta roba nije moguće ostvariti povrat.
Kvarljive robe kao što su hrana, cvijeće, zatim novine ili časopisi ne mogu se vratiti. Takođe ne prihvatamo povrat za proizvode koji spadaju u grupu intimnih ili sanitarnih proivoda.

Dodatne nepovratne stavke:
- Poklon kartice
- Softverski proizvodi koji se mogu preuzeti
- Neki predmeti za zdravlje i ličnu higijenu
- Moguće je vratiti samo proizvode s redovnom cijenom, ili cijenom sniženom do određenog procenta, a nažalost povrat proizvoda koji su kupljeni na raspordaji (oni sa popustom od 75% i više) nije moguć.
- Ako je stavka označena kao poklon na stranici, povrat nije moguće ostvariti

Da biste dovršili povrat, zahtijevamo potvrdu ili dokaz o kupnji.

Ne šaljite kupljenu robu proizvođaču.

Postoje određene situacije u kojima se odobravaju samo djelomični povrati
- Knjiga s očitim znakovima korištenja
- CD, DVD, VHS traka, softver, video igre, video traka ili vinil koji je otvoren
- Bilo koja stavka koja nije u svom izvornom stanju, oštećena je ili joj nedostaju dijelovi iz razloga koji nisu nastali zbog naše pogreške

Nakon što primimo vašu robu koju ste vratili i pregledamo je, poslaćemo vam obavijest kako bismo vas obavijestili da smo primili vašu vraćenu stavku. Takođe ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata.

Čim reklamacijska služba primi vaš paket i ako vraćeni proizvod ispunjava sve navedene uslove novi proizvod šalje se u zamjenu ili ako želite povrat novca cjelokupan ili djelimičan novčani iznos ćemo vam uplatiti na način koji je vama najlakši i to u roku od 8 radnih dana od dana primitka vašeg paketa.

Vi ćete snositi troškove dostave za vraćanje proizvoda prilikom povrata, dakle trošak dostave je na strani pošiljatelja, ne prihvatamo pošiljke sa otkupninom.

Troškovi dostave su nepovratni. Ako odobrimo povrat novca, troškovi ponovnog slanja proizvoda i(li) novca biće odbijeni od ukupne vrijednosti povrata.
Ovisno o tome gdje živite, vrijeme koje će biti potrebno za ponovno slanje proizvoda može varirati.

Ako isporučujete stavku iznad 50 KM, trebali biste razmotriti korištenje usluge praćenja paketa ili osiguranja paketa. Ne možemo garantovati da ćemo primiti vašu vraćenu stavku.

POZITIVNO ĆE BITI RIJEŠENI SAMO ZAHTJEVI KOJI ISPUNJAVAJU SVE NAVEDENE USLOVE.