OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA I KUPOVINE

Posjetom ili kupovinom na Internet prodavnici e-radnja.com prihvatate Uslove korišćenja i kupovine koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. e-radnja.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Opšti uslovi poslovanja se primjenjuju na sve aktivnosti omogućene u internetskoj prodavnici koja je dostupna na e-radnja.com. Opšti uslovi poslovanja obvezujući su za sve korisnike. Molimo vas da ih pažljivo pročitate. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih opštih uslova poslovanja ili ako se u potpunosti ne slažete s njima, ne smijete upotrebljavati naše web-adresu i naše usluge. Opšti uslovi poslovanja predstavljaju valjani ugovor sklopljen između vas i e-radnja.com.

KOMUNIKACIJA ELEKTRONSKIM PUTEM

Kada posjetite e-radnja.com ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (email), telefona ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

e-radnja.com će se obratiti korisniku samo ako je to potrebno za izvršavanje narudžbe.

e-radnja.com pruža usluge podrške svojim korisnicima preko email adrese support@e-radnja.com

Međutim, korisnicima se možemo obratiti i u komercijalne svrhe ako nam za to daju svoju privolu ili ako su već obavili kupnju u našoj internetskoj trgovini, pri čemu će navedena komunikacija:

- biti jasno i nedvosmisleno označena kao reklamna poruka,
- jasno prikazivati pošiljatelja,
- jasno označiti razne promocije i druge tehnike marketinga kao takve.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo e-radnja.com ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti e-radnja.com. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na e-radnja.com smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

KOMENTARI, KOMUNIKACIJA I OSTALI SADRŽAJ KOJI OSTAVLJAJU POSJETIOCI

Posjetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na e-radnja.com. Takođe e-radnja.com ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obavještenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na e-radnja.com . Protiv takvih aktivnosti može biti pokrenut i odgovarajući zakonski postupak.

OPISI PROIZVODA

e-radnja.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, e-radnja.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

CIJENE PROIZVODA

e-radnja.com ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umjesto 1000 KM je navedena cena 10 KM, i sl.

RADNO VREME

Online prodavnica e-radnja.com radi od 00-24h, 7 dana u sedmici. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.

IZMJENA (AŽURIRANJE) PODATAKA NA SAJTU

e-radnja.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promijeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posjetioci e-radnja.com nemaju pravo da jednostrano mijenjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmjena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

Imajući na umu izjave o odricanju odgovornosti navedene u ovim opštim uslovima poslovanja, e-radnja.com pruža sljedeća ograničenja:

Ako odlučite upotrebljavati našu internetsku prodavnicu i/ili naše web-adresu, pristajete na to dobrovoljno i stoga preuzimate sve rizike. Web-adresa i online prodavnica pružaju se „takvi kakvi jesu”, bez ikakvih neizravnih ili izravnih garancija. Sve izjave o odricanju odgovornosti navedene u ovom poglavlju ili na drugim mjestima u opštim uslovima poslovanja vrijede u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

e-radnja.com ne garantuje rad web-adrese i njenih funkcija te ne garantuje da će web-adresa raditi bez pogrešaka, virusa ili zlonamjernog softvera sličnog virusu. Uz to, e-radnja.com ne garantuje da su podaci objavljeni na web-adresi tačni i sveobuhvatni. e-radnja.com neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu, uključujući, ali ne ograničavajući se na: izravnu, neizravnu ili posljedičnu štetu koja nastane ili se pojavi uslijed upotrebe naše web-adrese.

Ako se odlučite za upotrebu internetske prodavnice i izvršite plaćanje u našoj internetskoj prodavnici, izričito se slažete da je upotrebljavate na vlastitu odgovornost i da ćete sami snositi sve rizike koji se odnose na plaćanje u našoj internetskoj prodavnici, uključujući, ali ne ograničavajući se na neuspjela plaćanja od strane korisnika, pogreške u plaćanju i pogreške povrata u slučaju reklamacije. Ova se izjava o odricanju odgovornosti primjenjuje u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom. e-radnja.com neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu koja bi mogla nastati u vezi s upotrebom web-adrese i/ili proizvoda dostupnih u našoj internetskoj prodavnici.

OSTALO

Djelimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimjenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete prenijeti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja e-radnja.com.